Yinyoga 

Bokas i kursform eller som enstaka klass , med Ulrika Friberg

Yinyoga är en lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens bindväv. En lugn yogaform och ett bra komplement till träning och andra yogaformer, välgörande för din bindväv och ditt sinne. Du guidas till att upptäcka stelare områden i kroppen. När du hittar en känsla av stretch är det fokus på avslappning och medveten närvaro, passiv stretch i lugn och ro. Varje position hålls i minst 2-5 minuter vilket innebär att även lugna sinnet och allt tankebrus. Det här är en yogaform som minskar stress och oro, samt hjälper kroppen bli smidigare och mindre stel.

Allt du behöver finns att låna i studion.

Nivå: För alla.

Yogalärare: Ulrika Friberg

-Kursen löper över x antal veckor, kurser släpps löpande.

Pris: 

Bokning: Du bokar din plats via info@yogaheart.nu, med namn, adress och mobilnummer. Du bokas samtliga tillfällen och får bekräftelse via mejl. Uppge om du vill betala via swish, kortbetalning eller ha faktura. Drop-in i mån av plats bokas via www.timecenter.com/yogaheart (bokning öppnar 7 dagar innan klass).

Om du bokat kurs och har avbokat senast 24 tim innan yoga får du ett bonuskort att använda på annan yoga under perioden din kurs pågår, bonuspass bokas tidigast 24 tim innan klass, max två kort/kurs.

Till bokning drop-in (öppnar 7 dagar innan klass):