Ulrika Friberg

 1. Ulrika har över 15 års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa större och mindre yogaklasser. Hon har de senaste 20 åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner.

  Hon har sin långa utbildning i hatha-yoga, den äldsta traditionens yoga samt vidareutbildad inom yogafilosofi, mytologi, gravid- yin- nidra- och restorative-yoga. Certifierad yogalärare enl yoga alliance kriterier. Den vackraste läromästaren och den sanna källan till glädje är de yogisar Ulrika möter under yogaklasserna.

  Ulrika är utbildad och jobbar också som barnmorska med vidarutbildning inom samtalsterapi, KBT, psykoprofylax, psykologi och sexologi. Ulrika jobbar som barnmorska på förlossningen, Östra sjukhuset, Göteborg.

  Ulrika önskar förmedla varje människas inre potential, kraft och styrka, för att kunna skapa harmoniska broar mellan kropp, själ och sinne. Alla yogar utifrån sin egna förmåga och har alla samma värde.

  Ulrika har genom åren undervisat på olika studios, större och mindre och i början av 2016 startade hon det egna företaget Yogaheart. Ulrika beskriver en stor tacksamhet över möjligheten att dela yoga, gemenskap, samtal och glädje med härliga medmänniskor. Sommaren 2017 öppnades dörrarna till den egna yogastudion i Göteborg, Studio Yogaheart. Det är flera härliga yogalärare som tillsammans med Ulrika har en önskan att dela yoga och fina stunder som skapar möjlighet till välbefinnande, ny styrka och energi. 

  Det är också i studion som Ulrika välkomnar klienter i enskilda samtal, ex inför/efter förlossning, erbjuder privatlektioner, som skapar möjlighet att enskild person kan få ett eget anpassat yogaprogram att själv praktisera när tid finns, eller helt enkelt egen guidning för en anpassad praktik.