Så roligt att intresset finns för våran NYHET Sound healing! Kvällens klass är fullbokad & flera har hört av sig & efterfrågar fler klasser att prova på. Därför förlänger vi prova på med ett par veckor och inkluderar även LUNCH fredagar. Hoppas att du som önskar testa på hittar klass eller klasser. Ja, du får alltså testa hur många klasser du vill under den här perioden.

Du får under dessa klasser omsvepas av vibrationer och helande ljud från kristallskålar och vindspel. Rent fysiskt kan spänningar och stress lätta. Mentalt kan vibrationerna och ljuden rena och stilla tankar och bidra till ett inre lugn, dels under klassen, men också långt efter. Vissa av våra klasser ges större del till Sound, medan vissa klasser har mer fokus på den fysiska praktiken och savasana bjuder på Sound.

Schemat kommer fyllas på mer fler klasser, en del som långklasser.

På schemat finns redan nu en kurs bokningsbar, Yin & Sound. Det kommer vara 7 torsdagar kl 17.30-18.40, 2/11-21/12, där varje tillfälle har mer fokus på ett av dina 7 chakran. En balansering i dina chakran kan bidra till en skön känsla av harmoni. Hela kursen kostar 1750kr och är nu öppen för bokning. Finns det platser kvar 7 dagar innan klass, öppnar bokning för er som hellre bokar per gång.

PROVA-PÅ-KORT, yoga 10 dagar för ENDAST 499 KR.

Är du ny hos oss och önskar prova vår yoga? Obegränsad yoga under 10 dagar. Önskar du köpa ett prova-på-kort, swisha 499 kr på 1230155895 och så kan du boka de klasser du önskar. Kortet får du i studion när du kommer för din yoga. Ej i kombination med övriga rabatter. Dyker du inte upp på klass utan avbokning kommer en faktura på 290kr/klass.