21-03-28

Hej på er kära,

Här kommer ett medlemsbrev till dig som är intresserad av vad som händer i studion i Göteborg. 

Trots att Corona påverkar oss alla, så erbjuder vi fortsatt verksamhet i studion. Vi följer de riktlinjer som gäller och anpassar oss efter rådande läge med de uppdateringar som krävs. Vi erbjuder både yoga, utbildningar, gravid-verksamhet i studion och live-sänder alla våra aktiviteter live online. Alla yogalärare i studion har en hjärtlig vilja och genuin önskan att få fortsätta träffa er säkert och tryggt.

Det funkar även att boka enskilda samtal, coaching, möten, PT och liknande online så vi ses via webben.

I oroliga tider är det extra viktigt att ta hand om sig själv, både kroppsligt, sinnligt och själsligt.

Påsken närmar sig och vi erbjuder ett par special-klasser på schemat. På långfredag kl 10-12 kan du yoga en längre yoga med Petra Lind. Det är en klass som innehåller både mjuka rörelser och stilla avslappnande yin-positioner. På påskdagen kl 16-18.30 erbjuds en 2 timmars yoga-klass med Ulrika Friberg. Vi inleder med ett stilla rörelse-flöde och därefter återhämtande restorative-yoga. För den som vill, serveras det efter yogan en smarrig smoothie. Båda klasserna sänds även online live via zoom.

Du som önskar låna bolster, filt, block i studion kan göra det. Yogamatta kan hyras för 40kr/gång. Ögonpåsar finns att köpa i studion för 199kr/styck.

Jag påminner igen, om giltighetstid på våra klippkort.

5-kort giltigt 3 månader från köp.

10- och 20-kort giltiga 6 månader från köp.

Har du ggr kvar du inte vill/kan nyttja i studion, kan du välja online och betala yogan med klippkort.

https://www.yogaheart.nu/aktuellt/

Kanske vill du längta och något att se fram emot. Kolla in vårat sommar-retreat vi håller i Uddevalla. Varmt välkommen om det passar!

https://www.yogaheart.nu/yoga-retreat-uddevalla-4-6-6/

Stor kram och Glad Påsk!

/Ulrika på Yogaheart