2020-10-27

Hej på er alla!
Alldeles runt hörnet har vi vinterhalvåret. I yogastudion märks det tydligt, där vi vecka för vecka tänder fler och fler ljus, tidigare och tidigare.
Våran bokningssida, timecenter, är en gemensam plattform för bokning av yoga, samtal, verksamhet för gravida mm. Yogaheart har sedan sensommaren två studios -en i Göteborg och en i Uddevalla. Nyhetsbreven kan inte riktas till olika studios, utan ni får stå ut med att få info.brev till de olika verksamheterna. Kanske kan det glädja någon som faktiskt utövar yoga både i Uddevalla och i Göteborg. Jag hoppas det känns överskådligt när jag i ämnesraden rubricerar varje studio tydligt, så väljer du vilken info du tar del av/slänger. Jag rubricerar även separat för er som väntar barn, så separeras det från övrigt. Så får du medlemsbrev från "fel" ställe, bortse från det i vetskap varför det är så.
Yogaheart Göteborg
Vi är inne på det fjärde året och vi har ett fint flöde, med stort fokus på återhämtning, det långsamma, att hinna få landa och hämta hem ny energi och styrka. Många klasser är välbesökta och vi försöker verkligen lyssna på era önskemål för att skapa tillsammans. Vissa klasser har de senaste veckorna varit fullbokade och några medlemmar har kommit med olika förslag på lösningar, vilka jag försökt möta genom att nu införa lite förändringar. Jag ber om erat tålamod och förståelse och hoppas att vi tillsammans hittar fram till det som gör oss nöjda. Hemsidan uppdateras löpande, så vill du ta del av nyheter, ta en kik då och då. I yogastudion sitter ny info uppsatt på anslagstavlan. Finns en flik på hemsidan som heter nyheter -där finner du det senaste som också ska vara daterat.
Nyhet för idag är att vissa klasser på schemat nu kallas PREMIUM-klasser. Det är de klasser som de senaste varit fullbokade och viss oro har framkommit. Jag hoppas att vår nyhet ska hjälpa till.
Du som nu har ett klipp- eller årskort kan givetvis använda detta till det tar slut, på samtliga klasser på schemat. Men alla köp efter 1/11 kommer vara enl nya prislistan och följas av nya rutiner. Nytt är också ett halvårs-kort 1/1-30/6.
Vill du som kund i medlemsregistret hinna beställa enl gamla prislistan gör du det via info@yogaheart.nu eller i studion, innan söndag 1/11 och kan alltså använda korten även på premium-klasserna så länge de har giltighet.
PRISLISTA from 1 november -2020
Bas-schema
1-gång 250kr
5-kort 1100kr
10-kort 1900kr
20-kort 3300kr
PREMIUM-schema
1-gång 280kr
5-kort 1350kr
10-kort 2550kr
20-kort 4400kr
MÅNADSKORT, olika bokningsalternativ
BAS 690kr/mån,
GULD 890kr/mån
PREMIUM 1190kr/mån
Halvårs-kort januari-juni
Bas-kort 3800kr
GULD 4900kr,
PREMIUM 6700kr
Du som längtar efter yoga och just nu inte har råd -hör av dig så löser vi något personligt så du kan yoga hos oss.
Inom kort planeras jul- och nyårs-schemat. Har du några önskemål? Mejla i så fall, jag kikar på det. Förra året höll jag klass på julafton -och den var fullbokad!
Kram för den här gången,
Ulrika på Yoga