24-03-29

Påsken är här och jag hoppas att du ska få en riktigt skön helg.

Är du sugen på yoga finns möjligheten. På söndag erbjuds en längre klass för återhämtning, ny energi och skön stretch i muskler och bindväv. På måndag erbjuds inte mindre än 3 klasser, där meningen är att du som önskar kombinera fler klasser ska kunna göra det. Sist av de tre klasserna är en Yoga Nidra & Sound healing som passar alla, även för dig som kanske tampas med en bråkig fysisk kropp just nu. Den klassen är snart fullbokad, så vill du vara med, in och boka. Jag länkar till hemsidan till dig som vill se schema och tider. OBS, rabatt till dig som vill kombinera klasser, eller så använder du klippkort.

https://www.yogaheart.nu/pask-2024/

Ang klippkort så är det bara ett par dagar kvar av terminens sista rabatt med extra bonusklasser på köpet. Ex köp ett 10-kort och få 12 ggr. Giltighet tom 1/10. Jag länkar till dig som vill kika mer: https://www.yogaheart.nu/erbjudande/

Om precis en vecka styr jag och Cattis mot Uddevalla för ännu en härlig Yoga & Spa weekend. Vi packar bilen med sound healing skålar och annat mys inför helgen. Det har bokat på sig bra, men det finns fortfarande platser kvar. Priset är jättebra och inkluderar alla yoga- meditation- och sound healingklasser, frukost, lunch, middag, spa och boende. Vill du komma redan fredag och vara på plats, njuta av hotellfrukost innan helgen startar med en lugn skön yogaklass på lördag fm, erbjuder hotellet ett fantastiskt bra pris för extranatten fred-lördag. Jag länkar ifall du vill läsa mer: https://www.yogaheart.nu/yogaweekend-pa-bohusgarden-uddevalla/ Vi hoppas att du vill med, öppet för alla!

En del av er gillar kurs och värt att nämna är terminens sista kursstart med första tillfällen 25/4: https://www.ulrikafriberg.se/slow-flow-yoga/

https://www.ulrikafriberg.se/yin-yoga/

Du som yogar hos Cattis: efter hennes kurser avslutas på måndagar fortsätter klasserna i oförändrad form och bokas som öppna klasser, dvs från gång till gång och betalas per klass, engångssumma eller med klippkort. Lördagar utgår inte, men kommer läggas in som pop-up-klasser när Cattis är hemma i Göteborg.

Önskar dig en Glad Påsk!

Stor kram från Ulrika på Yogaheart

Yogaheart

Richertsgatan 8, 41260 Göteborg

073-7072095

info@yogaheart.nu

Vill du ha våra medlemsbrev?