29/8 -21

Hej på er!
Idag skiner solen och det verkar bli en alldeles underbar sensommardag. Själv pysslar jag lite hemma för att i eftermiddag få välkomna Yogahearts yogalärare och jag ser verkligen fram emot att samlas, mysa och äta tillsammans. Jag hoppas att ni som väljer att komma till oss i studion ska känna att vi brinner för det vi gör och att vår vilja att dela vidare vår energi är kärleksfull och omtänksam. Teamet av lärare har en bredd med olikheter, men också väldigt mycket likheter. 

Vi erbjuder alla trygg plats för återhämtning, en väg till balans i livet som pågått och pågår, ny styrka och energi, men inte minst, hos oss är du välkommen precis som du är utan prestation och behov av en fasad. Hos oss ryms alla och vi alla är lika värdefulla.

Imorgon måndag 30/8 startar höstterminen i studion. Vi erbjuder ett fullspäckat schema med yogaklasser, introduktionsklasser, kurser i hathayoga, meditation, pranayama och utöver det du nu kan se och boka tillkommer specialklasser och happenings.

Jag tror vi är många som längtar extra mycket efter gemenskap, att finna en väg till kroppslig och mental hälsa/styrka och därför drar vi igång terminen med massa olika erbjudanden, som du kan botanisera fritt bland och skapa dig de bästa förutsättningar för din höst. Vi hoppas att vi kommer få vara med på din påfyllnad av sköna andetag, stillhet, stärkande yogapraktik och fina stunder av go gemenskap.

Vi erbjuder som vanligt möjlighet till enskilda bokningar för ex coaching, PT, samtal, vägledning inom kost, hälsa, drivkraft, vilja att ta hand om sig själv, självbild, kvinnohälsa. Har du frågor om innehåll, mejla info@ulrikafriberg.se så möts vi där. På enskilda tider i september ges 10% rabatt/tillfälle (ej klippkort eller gravid).
Jag kommer bifoga länkar till det som du kanske lockas av, som passar dig. Erbjudanden, yoga-helg på Tanumstrand, intro.klasser, kurser, höstschemat.

Välkommen!

Stor kram från Ulrika, Yogaheart


www.yogaheart.nu/erbjudande/


www.yogaheart.nu/schema-hosten-2021/


www.yogaheart.nu/intro-klasser-i-september/


www.yogaheart.nu/utbildning-workshop/


www.yogaheart.nu/yoga-sup-tanumstrand/