20-08-30

Hej på er,

September närmar sig med stormsteg. Måndag 31/8 startar nya schemat och flera nyheter har dykt upp på schemat. Redan från kommande vecka erbjuder vi gravid-yoga tisdagar och torsdagar på fast schema. Mamma/Baby-yogan startar upp igen. Flera nya lärare välkomnas, Joachim, Anna och Elina. Söndag 6/9 välkomnar vi till en yogadag som är fylld med yogaklasser från morgon till kväll. Hoppas du vill vara med! Ny i studion får yoga en klass helt gratis och vill man gå på flera klasser kostar en klass endast 90 kr.

ERBJUDANDE I SEPTEMBER

Månadskort 699kr

Testa nya yogalärare och yogaklasser för halva priset, 125kr.

Vägledande samtal med Ulrika Friberg (avser samtal i september)

50 MIN HALVA PRISET, 550KR. Först till kvarn! Kanske önskar du vägledning och stöd, tips på omtänksamt sätt att komma igång att ta hand om dig själv, yogastilar, kost, motion, hälso-samtal, samtal om val av vägskäl.

Klippkort

5-kort 1050KR -få 1 gång på köpet

10-kort 1800KR -få 2 ggr på köpet

20-kort 2900KR -få ett 5-kort på köpet

Glädjande blir vår yoga- och löparhelg av den 9-11 oktober. Vi är nu tillräckligt många bokade för att vi ska planera vidare och längta. Detta är en helg som känns otroligt lyxig och ger energi för lång tid. Hoppas du följer med! Begränsat antal platser.

https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-9-11okt/

Möjlighet att följa med till Sicilien på yogaresa med Ulrika finns, med avresa 31/10, Slow Flow Yinyoga Release Retreat. Rabatt 1150kr på nya bokningar.

Läs mer på hemsida: https://www.inshapetravel.se/italien-sicilien-yogaresa-ulrika-friberg

Yogaheart öppnar yogastudio/verksamhet i Uddevalla, vilket känns otroligt spännande. Vi startade utomhus i juni och det gav mersmak. Helt ljuvlig atmosfär och alla nya härliga möten med fina människor, som också längtar efter mer yoga. Vi är 3 lärare, Ulrika, Nettan och Maria som kommer erbjuda yinyoga, gravidyoga och soft hathaflow, samt varje månad olika workshops.

För er som vill yoga i Uddevalla erbjuds månadskort i september för 399kr och klippkort och engångsyoga för halva priset! Vi startar redan nu på onsdag med en yinyoga kl 18-19.15 och känslan är så fin. Välkommen!

Sköt om er och varmt välkommen!

/Ulrika, Yogaheart