Gravid, Andningsteknik & Avslappning

Med barnmorska Ulrika Friberg

För gravida, partner/stödperson är välkommen. En stund att gå igenom andningsteknik & därefter skön avslappning, samt tid för frågor kopplat till förlossning & smärthantering.Vi inleder med att sitta på stol för att kunna slappna av i kroppen, men du kan även välja att sitta på yogamatta på ex meditationskudde. Avslutas med en guidad liggande skön avslappning.

Vi går praktiskt igenom olika andningstekniker som är hjälpsamma för att bla reducera stress, avslappning i kroppens muskler, smärtlindrande och allmänt lugnande. Det är alltså andningstekniker som är hjälpsamma vid förlossningens alla olika skeden. Men också hjälpsamt för dig som ska föda med hjälp av kejsarsnitt. Den gravida kan komma ensam, men partner/stödperson varmt välkommen. Det kan vara skönt att öva på andningsteknik tillsammans. På dom här klasserna kan man med fördel delta på flera ggr, för repetion & guidning. Lugnt & skönt.

Pris: I grupp 350kr/person. Swish vid bokning via 1230155895. Godkänt som friskvård för både kvinna/man.
Har du klippkort på yogan, kan du nyttja det med tillägg 100kr/person som vid bokning swishas på 1230155895. Kvitto kommer via mejl.

Bindande bokning. Begränsat antal platser. Blir du sjuk och har avbokat senast 24h innan klass kan du nyttja inbetald summa på yoga inom 30 dagar, bokning tillgodo tidigast 24 h innan klass.

Adress: Yogaheart Richertsgatan 8 Göteborg

Hemsida: www.yogaheart.nu
Kontakt: info@yogaheart.nu

Boka antingen via mejl med namn och mejladress till den som ska vara med (invänta bekräftelse att det finns plats innan du betalar), eller boka via www.timecenter.com/yogaheart