Cattis Dellborg

Jag träffade yogan när jag levt ganska länge. Det blev ett fantastiskt möte, kärlek vid första ögonkastet. Yogan blev snabbt en stor del av mitt liv och det kändes som att jag kommit hem.

Jag älskar den fysiska praktiken och är fascinerad av Yogans filosofi där den åttafaldiga vägen, sutror, chakran och energier ligger som en glittrande skattkista fylld med visdom.

Utbildning: 

200h Hathayogautbildning via Art of Life och Yin-yoga via Yogaheart/Ulrika Friberg. 

Utanför mattan arbetar jag som lungläkare och av naturliga skäl har andningen alltid intresserat mig. Med yogans Pranyama har mitt intresse blivit ännu större och tillfört mig en ny dimension av andningen.

Jag är ett exempel på att en kan möta yogan i vilken fas av livet en än befinner sig. Den är välkomnande, varm och inkluderande. Yogan har så mycket att tillföra kropp, själ och sinne och är också lättillgänglig. Om du har en intention och en matta så finns ständigt möjligheten att yoga; hemma, i naturen eller i en studio.

För mig är yoga ren glädje. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla och dela denna glädje med er /Cattis

Maeva Begon

Jag upptäckte yogan för att hitta tillbaka till min kropp efter en långtids sjukdom och fastnade för gott när jag blev tvåbarnsmamma och var i stort behov av att grunda mig för att växa i min nya identitet. Yogan har sedan dess varit ett otroligt viktigt del av mitt liv fysiskt och mentalt, båda på och utanför mattan. Den har gett mig en trygg plats för att acceptera det som är, att bara kunna vara utan prestation och att hitta mod för att våga tro på mig själv. Jag har undervisat yoga till blivande/nyblivna mammor, barn och familjer i flera år och sedan jag lämnat förskolevärlden, började jag jobba som förlossnings- och postpartum doula och babymassage instruktör.

Hathayoga lärarutbildning 200t, Gravidyoga 50t (Yogayama)

Yin & Restorative yoga för gravida 20t , Postnatal yoga 10t (Yogaheart)

Barn- och tonårsyogalärarutbildning 90t (Kids Yoga Foundation)

Carolina Fornell

Yogan har varit en viktig del av mitt liv senaste 10 åren. En kärlekshistoria utan slut, en relation full av fascination och nyfikenhet som tar nya former utefter livets alla utmaningar och frågor. Jag vill nog sträcka mig så långt att yogan lärt mig att vara människa. Läran om hur jag skapar balans i kropp och sinne men också hur jag ger mig tillåtelse att vara precis som jag är.

Yogan är för mig ett intuitivt, kärleksfullt och tillåtande sätt att komma hem till mig och vända mina perspektiv. Från utifrån till inifrån. Från att-göra-listan till närvaro i nuet.

Jag har upplevt yogakulturer som handlat om prestation och rätt eller fel men det är inte för mig.

Min önskan är att du som deltar på mina klasser får redskap att utforska det innersta i dig, skapa balans mellan den kraft och mjukhet du behöver just idag. Att du känner dig sedd och får utrymme för integritet.