Yogalärare på Yogaheart

Ulrika Friberg

Yogalärare & grundare till Yogaheart & Care. Håller olika klasser i yoga, meditation & sound healing. Ulrika har 20 års erfarenhet av att leda gruppträning & undervisa större & mindre yogaklasser. Ulrika har genom åren hunnit studera & utöva flera olika yogastilar/traditioner, certifierad yogalärare inom ett brett spektra, godkänd enl yoga alliance.

Hon är utbildad & jobbar även som barnmorska med vidarutbildning inom samtalsterapi, KBT, profylax, psykologi & sexologi.

Ulrika driver Yogaheart & håller även yogaklasser utomlands på olika studios & anläggningar.

Cattis Dellborg

Jag träffade yogan när jag levt ganska länge. Det blev ett fantastiskt möte, kärlek vid första ögonkastet. Yogan blev snabbt en stor del av mitt liv och det kändes som att jag kommit hem.

Jag älskar den fysiska praktiken och är fascinerad av yogans filosofi där den åttafaldiga vägen, sutror, chakran och energier ligger som en glittrande skattkista fylld med visdom.

Utanför mattan arbetar jag som lungläkare och av naturliga skäl har andningen alltid intresserat mig. Med yogans pranayama har mitt intresse blivit ännu större och tillfört mig en ny dimension av andningen.

Jag är ett exempel på att en kan möta yogan i vilken fas av livet en än befinner sig i. Den är välkomnande, varm och inkluderande. Yogan har så mycket att tillföra kropp, själ och sinne och är också lättillgänglig. Om du har en intention och en matta så finns ständigt möjligheten att yoga, hemma, i naturen eller i en studio. För mig är yogan ren glädje. Jag hoppas jag ska kunna förmedla och dela denna glädje med er /Cattis

Ada Kapetanovic

Jag har yogat till och från under tio års tid. Det var först när jag började praktisera yoga dagligen som jag insåg att det var yogan som gjorde mig lugnare och samtidigt bidrog till ökad energi utan att ha någon negativ effekt på mitt nervsystem. Jag har de senaste åren blivit väldigt fascinerad av yogan som livsfilosofi och bestämde mig för att fördjupa den kunskapen genom en yogalärarutbildning. Jag vidareutbildar mig nu inom yoga och har nyligen även studerat psykologi - ett ämne som för mig går hand i hand med yogans filosofi. Min yogastil är en variant av Hatha yoga och är grundad i Rajadhiraja-traditionen. Här ligger fokus på att balansera sinnet, det endokrina systemet och våra hormoner, samtidigt som vi får en stark och smidig kropp. Vi gör andningsövningar och har med oss dem när vi utför de fysiska rörelserna. Under mina klasser hoppas jag att kunna guida till samma känsla som yogan ger mig - energifylld, avslappnad och harmonisk, på samma gång!Utbildning: 200h Teacher Training, 2022, via Himalayan Yoga Institute.

Michael Kjellberg

Jag har arbetat hela mitt verksamma liv inom shipping och startade mitt första företag 1986 och sedan dess utvecklat dessa till framgångsrika företag. Men för ca 14 år sedan fick jag en ny vänskap, yogan, som många andra började jag med ashtanga men efter en tid så blev det hatha som blev den yogaform som jag fastnade för. För mig har yogan spelat en mycket stor roll då man fått andra inspirationer och utmaningar som jag aldrig hade trott att jag skulle göra. 2017 antog jag den stora utmaningen att anmäla mig till yogayamas hatha 200h teacher training för att fördjupa mig i min yoga. Det ledde sedan till att även fördjupa mig i yin och har gått yogayamas 50h yin grund samt 50h yin rehab och mindfullness. Här är jag nu och ser fram emot att få sprida vidare den inspiration och vänskap som jag fått genom yogan och försöka förmedla den till dig.

Maeva Begon

Jag upptäckte yogan för att hitta tillbaka till min kropp efter en långtidssjukdom och fastnade för gott när jag blev tvåbarnsmamma och var i stort behov av att grunda mig för att växa i min nya identitet. Yogan har sedan dess varit en otroligt viktig del av mitt liv fysiskt och mentalt, både på och utanför mattan. Den har gett mig en trygg plats för att acceptera det som är, att bara kunna vara utan prestation och att hitta mod för att våga tro på mig själv. Jag har undervisat yoga till blivande/nyblivna mammor, barn och familjer i flera år och sedan jag lämnade förskolevärlden började jag jobba som förlossnings och postpartumdoula och babymassageinstruktör.

Utbildad i hathayoga 200h, gravidyoga 50h, yin/restorative för gravida 20h, postnatal yoga 10h, barn och tonårslärarutb 90h.

På Yogaheart kan du komma att yoga hos någon av våra vikarierande yogalärare. Det du kan lita på, är att samtliga som håller klasser för Yogaheart är välutbildade och har ett brinnande intresse av att möta dig på mattan.