Yoga Nidra & Sound healing sommar 2024

Måndagar kl 19.15-20.00, 24/6-29/7. Direkt efter en skön mer fysisk yoga, hathayoga (kl 18-18.55). Utmärkt att kombinera klasserna, eller delta endast på denna mer meditativa & återhämtande form av yoga. Ingen vana krävs, så passar även dig som är nyfiket nybörjare. Öppna klasser, så du väljer själv de måndagar du är med, enstaka klasser eller delta varje gång som en fin sommarrutin. Superbilligt sommarpris!

Djupavslappning med guidad Yoga Nidra och till ljudet av sjungande kristallskålar. Du bäddas in på en ullmatta bland bolster & filtar, kanske föredrar du en härlig restorative-pose för bästa avslappning i din kropp, nervsystem och sinne. Allt finns att låna.

Skålarna spelas och det uppstår vibrationer som skapar själva ljudet - som uppfattas av både våra öron och kroppar. En sound therapy kan upplevas olika från gång till gång. Ibland är det intensivare vibrationer och ljud och ibland svagare.

Kroppen får en ljudmassage som masserar varenda cell och hjälper till att släppa på spänningar som kan ha uppstått av stress eller obearbetade känslor.

Det är i denna djupa vila som kroppen ges förutsättning till självläkning.

Yogalärare: Ulrika Friberg

Pris: 190kr eller klippkort/sommarkort. Betalning i samband med bokning via 1230155895. INGÅR I SOMMARKORT!

10-kort pris 1000kr / 5-kort pris 600kr, giltigt på klasser kortare än 60 min tom 23/8.

Bokning via info@yogaheart.nu eller via www.timecenter.com/yogaheart