Yogaresor & Yogaweekends

19-20 oktober 2024 Yoga & Spa-helg, Tanumstrand med Ulrika Friberg

Yogaweekend, Bohusgården i Uddevalla med Ulrika Friberg

Under yogaresor utomlands, samt yogaweekends erbjuds en mjuk form av hathayoga, stilla yinyoga, chi-flow, andningsteknik, meditation & yoga nidra. Under vissa av yogaweekends erbjuds sound healing.

Mjuk hathaflow - Här får du praktisera mjuka, fysiska positioner i kombination med klassisk yoga-andning. En underbart start på dagen. Skapar nya flöden, glad energi, styrka och flexibilitet.

Yinyoga - Lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven kan tränas och stretchas på ett skonsamt vis. Alla delta, både du som är nybörjare, men också den mest erfarne.

Yoga nidra- Nidran utförs liggandes och är en guidad meditation. På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra erbjuder ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning. Tillståndet kallas hypnogogiskt tillstånd. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar, medan sinnet behålls vaket och fokuserat.

Pranayama- olika andningstekniker som dels är hjälpsamma i stunden, men även användbara i det dagliga livet.

Chi-flow- olika fysiska mjuka flöden som ökar energiflödet & balanserar yin & yang.

Alla kan delta!