Yinyoga & vårat chakrasystem med Cattis Dellborg

Yinyoga kurs: 26/8-21/10 (uppehåll 2/9). Drop-in öppnar i mån av plats 7 dagar innan klass.

Boka-tidig-rabatt 200kr om du bokar senast 31/7, samt få 5-kort på köpet om du bokar 2 kurser med start i augusti.

Under 8 måndagkvällar kl 19-20.15, med start 26/8 fokuserar yogan dels på din bindväv & att genom avslappning stretcha stela delar av din kropp, men också på kroppens energisystem, chakrasystemet (så klasserna erbjuder både yoga & info om dina chakran),

Yin yoga är lugn med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att slappna av i muskler, olika fokusområden så att bindväven via avslappning och stillhet stretchas på ett skonsamt vis. Många upplever att yin yoga hjälper till att minska stelhet och bidrar till ökad flexibilitet och rörlighet. Yogastunden kan bidra till en känsla av mindre stress och mer lugn i både kropp och sinne.

Enligt yogatradition består vi förutom vår fysiska kropp även av ett energisystem som också kallas chakrasystemet. Inom yogan arbetar vi med att balansera våra chakran för en hållbar hälsa, lugn och välmående. 

Enligt tradition har vårat chakrasystem en grund i den gamla traditionen från Indien. Yinyogan har sitt ursprung från den traditionella kinesiska medicinen TCM som är mer sammankopplat till de fem elementen. Men vi har ändå valt att under den här kursen, under yinpraktik som är långsam, att undervisa om kroppens energier utifrån den indiska traditionen. Vi hoppas att du ska känna glädje och nyfikenhet och att du under din fysiska yoga får chans att lära dig om vår kropps fantastiska energisystem och hur det påverkar mående, humör och känsla av balans/obalans. Har du tidigare gått kursen, har vi en förhoppning att du ändå kan omsätta kunskap och praktik på ett djupare plan. Så välkommen du som är helt ny, men även du med tidigare erfarenhet.

Upplägg:

Tillfälle 1: Sammanfattning om våra chakran & Yin yoga.

Tillfälle 2:  Rotchakrat & Yin yoga

Tillfälle 3: Sakralchakrat & Yin yoga

Tillfälle 4: Solarplexuschakrat & Yin yoga

Tillfälle 5:  Hjärtchakrat & Yin yoga

Tillfälle 6: Halschakrat & Yin yoga

Tillfälle 7: Tredje ögat & Yin yoga

Tillfälle 8: Kron/hjässchakrat & Yin yoga

 Yogalärare: Cattis Dellborg, som också jobbar som lungläkare.

Nivå: passar dig som är helt ny på yoga. Men också en fin kurs för dig som har yogat ett tag & får chans att ta till dig yogan på ett bredare vis.

Pris: Vill du förboka alla ggr kan du boka kurs, 8 tillfällen för 2000kr. Boka-tidig-rabatt senast 31/7 med 200kr.

Bokning: Du bokar din plats via info@yogaheart.nu, med namn, adress och mobilnummer. Du bokas samtliga tillfällen och får bekräftelse via mejl. Uppge om du vill betala via swish, kortbetalning eller ha faktura. Drop-in i mån av plats bokas via www.timecenter.com/yogaheart (bokning öppnar 7 dagar innan klass).

Om du bokat kurs och har avbokat senast 24 tim innan yoga får du ett bonuskort att använda på annan yoga under perioden din kurs pågår, bonuspass bokas tidigast 24 tim innan klass, max två kort/kurs.

Boka genom att mejla info@yogaheart.nu