Yoga ONLINE

Yoga online via zoom (det är kostnadsfritt att ladda ner zoom). 

Kommande klasser online är:

NYHET! Du finner inlogg till din yoga här via hemsidan. Du behöver registrera dig för att få tillgång till yogans inlogg, bara via ett klick. OBS glöm inte lösenordet som också syns på samma sida. Obs, efter din yoga, loggas du ut och inför nästa klass nytt inlogg. Swisha för din yoga, 99kr i samband med registrering och efter betalning blir du insläppt. Swish 1230155895.

Klicka här för att komma till registrering. 

Vill du hellre, finns bokning via bokningssidan. Då får senast 3 tim innan yogan ett mejl med ett personligt inlogg. Du bokar dig i så fall via www.timecenter.com/yogaheart och swishar din betalning, 99kr på 1230155895. Eller boka via info@ulrikafriberg.se 

Senast bokning till yogan är 3 timme innan klass pga att du ska hinna få en länk till inlogg. Senare bokning kan ej garanteras inlogg.

Det är ditt ansvar att se till så att allt funkar, så logga in i god tid, senast 10 min innan klass så du ser att ljus/kamera funkar. Din mikrofon kommer att vara avstängd från start så eventuella ljud inte stör resten av gruppen (sätter du på ljudet är det viktigt att du stänger av när klassen startar). 

Önskvärt ha din kamera på. Du syns inte så bra för lärare eftersom skärmen i studion inte är så stor och ofta är det flera som yogar online samtidigt, men lärare vill se er som är med. Har du inte loggat in 5 minuter innan klass missar du yogan (ingen återbetalning/tillgodo om du missar din yoga). 

Pris: 99kr/gång via 1230155895. Betala vid bokning tack. Kvitto kommer via mejl. Alt använd klippkort/månadskort.

Välkommen till en mysig stund!