Yogaheart Uddevalla

På Yogaheart erbjuds tjänster såsom yoga, meditation, coachsamtal/samtalsterapi och verksamhet för gravida och nyförlösta.

Vi finns i lokaler med ingång via Blomsterkroken, Norra Drottninggatan 18 och vi har ett nära samarbete med caféet, som ger oss möjligheten till att innan/efter yoga, coaching, besök njuta av en god fika i fantastisk miljö. Tillåter vädret har vi tillgång till en utomhusoas, där naturens närhet omfamnar oss.

Du kan komma på yoga, olika workshops och utbildningar, profylax inför förlossning, enskilt eller i grupp, samt samtalsterapi/coaching/barnmorske-support.

Andnings- och avslappningsteknik erbjuds till dig som är gravid, men även till dig som vill få en ökad kunskap om andning och avslappning.

Hösten 2020 kommer en yogastudio och mottagning för coaching och gravida succesivt växa fram. Hoppas du vill dela resan med oss. Välkommen!

För tidsbokning samtal/coaching, enskild profylax, enskild andning-/avslappningsteknik, vänligen mejla, ring eller via www.timecenter.com/yogaheart/uddevalla/

Företagsevent på arbetsplatsen eller i studion enl ök efter förfrågan.

Klicka dig vidare i flikarna, för att hitta just det du söker.

Varmt Välkommen!