Zoom;

Du kan använda dator, ipad, Mac eller mobil och du bokar i vanliga tidboken, men välj ONLINE.

Första gången behöver du ladda ner zoom. Dator, googla efter download zoom.

Det är klokt att logga in i god tid och att ha plockat fram sina yogasaker så allt är klar minst 5 min innan klass. Ha din mik avstängd under yogan.

Läraren tycker det är väldigt trevligt när du har din kamera på. Känslan blir fin när vi upplever att vi yogar tillsammans. Det är bara läraren som filmas, så yogisar yogar helt som vanligt.

Vill ni med klippkort använda klipp till klasser online, skicka ett sms till 073-7072095 med bild på hela ditt klippkort, innan /efter ni satt ett hjärta för onlineklass. Därefter får du ett mejl med inlogg till klassen.

För dig med månadskort PREMIUM och årskort ingår även samtliga klasser online, så du har access till alla klasser i studion samt online.

Du som har annat månadskort får reducerat pris per klass online och betalar 60kr/klass/online. Skriv i bokning vilket kort du har och swisha 60kr. Därefter får du inlogg.

ENBART yoga online:
1 gång 150kr
5-kort 600kr (få en klass gratis)
10-kort 1050kr (få tre klasser gratis)

Har du friskvårdsbidrag, passa på att använda det.
Du swishar din beställning på nummer 1230155895. Med yoga online/klippkort gör jag personliga klippkort till var och en.

Swisha ditt val på nummer 1230155895, så skickas kvitto på mejl eller mobilnummer du uppger i betalning.

Tack för att du är med oss!
Kram Ulrika

Erbjudande!

Köp månadskort i mars, kombinerat yoga i studio och online för 599kr! Swishas till nummer 1230155895 och skriv månadskort i studio/Uddevalla och online.