Yoga gratis Online, Att komma tillbaka med Ulrika

Att komma tillbaka med omtänksamhet.Ok, fokus på ny styrka & hälsa!Jag har varit sjuk & jag har inte utövat fysisk yoga se'n nyår. Jag förmodar att min återhämtning kommer att ta tid & så får det vara, det är ok. Imorgon lördag är min intention att rulla ut mattan & långsamt känna in kropp, själ & sinne, för att omtänksamt kunna stötta & stärka, i lagom takt.Varje dag ska jag ge mig själv en stund med fokus på läkning & ny styrka. Vill du vara med & praktisera tillsammans?Lördag & söndag, 15 & 16/1 kl 11 startar vi & jag gissar att det blir lagom med ca 20-30 min. Jag öppnar zoom & du som vill vara med loggar in. Ladda ner zoom i god tid & kolla av så allt fungerar i god tid. Ha din mikrofon avstängd & gärna din kamera på. Att ladda ner zoom är helt kostnadsfritt.Det är gratis & vi delar stunden med en hjärtlig energi. Boka dig via www.timecenter.com/yogaheart & välj tidbok online, så får du en länk via din mejl innan klassen.Var & en anpassar till sig själv & kanske är du som jag i behov av en mjuk försiktig nystart, med tid att känna efter, utforska & utmana dig själv. Mysigt om du är med!Om du har, förbered med yogamatta, en eller två filtar, kanske en ögonpåse, två block & ett eller två bolster. Välkommen!

/Ulrika