Yin yoga & våra chakran, 

Måndagar kl 19-20.15. 9/1-6/3, 9. Drop-in i mån av plats.

Yin yoga är lugn med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att slappna av i muskler, olika fokusområden så att bindväven via avslappning och stillhet stretchas på ett skonsamt vis. Många upplever att yin yoga hjälper till att minska stelhet och bidrar till ökad flexibilitet och rörlighet. Yogastunden kan bidra till en känsla av mindre stress och mer lugn i både kropp och sinne. 

I den här kursen ligger fokus på både själva yin yogan (så klasserna erbjuder både yoga & info om chakrasystemet), men också på kroppens olika energisystem, chakrasystemet. Kursen innefattar 8 tillfällen, måndagar kl 19-20.15. Kurs passar dig som vill ha en fin återkommande rutin, ha garanterad plats och till på köpet komma ner i pris jämfört med betalning per gång. Du som vill gå kurs bokar första tillfället, swishar din betalning och sen kommer du bli automatiskt inbokad på samtliga tillfällen. Om du behöver avboka kurstillfälle får du ett bonuskort att nyttja på yoga under kursens gång, max 2 kort/kurs. Senast avbokning är 24h innan klass. Du får låna yogamaterial till din praktik.

En vecka innan kursstart öppnar bokning till klassen, så den kan bokas och betalas per gång 290kr eller klippkort premium.

Hur bokar du? Längst ner finner du en rad: "klicka här för bokning". Klicka på den och du kommer till vår bokningsportal. Vill du ha hjälp att boka, mejla på info@yogaheart.nu och uppge ditt namn, adress och mobilnummer samt att du önska bokas på kursen. I vändande mejl bekräftas din bokning. 

Upplägg: 

Tillfälle 1, 9/1: Sammanfattning om våra chakran & Yin yoga.

Tillfälle 2: 16/1: Rotchakrat & Yin yoga

Tillfälle 3, 30/1: Sakralchakrat & Yin yoga

Tillfälle 4, 6/2: Solarplexuschakrat & Yin yoga

Tillfälle 5, 13/2: Hjärtchakrat & Yin yoga

Tillfälle 6 20/2: Halschakrat & Yin yoga

Tillfälle 7, 27/2: Tredje ögat & Yin yoga

Tillfälle 8, 6/3: Kron/hjässchakrat & Yin yoga

Nivå: Här kan både du som nybörjare och van vid yoga praktisera tillsammans.

Yogalärare: Cattis Dellborg

Klicka här för bokning: