Workshop, Utbildning, Specialklass

November-mys, yoga, återhämtning, mjuka flöden, stillness & restore med Ulrika Friberg, 21/11 kl 15-17

En specialklass som kan bokas direkt.Klassen inleds med ett soft stilla flöde som kombineras och guidas ihop med dina närvarande andetag. Vi rör oss stilla, men ändå i dynamiskt rörligt flöde för ökad energi och ny mjukhet i kropp & sinne. Mjukt övergår flöden till avslappnande positioner där du får stanna en längre stund, supporterad av bolster, block och filtar. Restorative är en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ. Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa avslappning och ny energi.Yogalärare: Ulrika FribergVar: Yogaheart Norra Drottninggatan 18 Uddevalla. Ingång via café Blomsterkroken, uppför trappan till gamla trädgårdens lokaler.

När: 21/11 kl 15-17.30

Investering: 320kr för 2 timmars yoga & därefter mysmingel med glögg & gott. Ingår ej i klipp-kort. Med månadskort i november erhåller du 20% rabatt (256kr). 

Swisha vid bokning på nummer 1230155895. Swishen ger dig garanterad plats.Klassen kan bokas direkt.

Bindande, men ej personlig bokning. Om det är fullbokat, kan du boka en reservplats. Du får ett mejl med erbjudande om plats om någon avbokar.