Nyhetsbrev Uddevalla

Tusen tack till er alla härliga, som klass efter klass kommer till våran nya oas, som vecka efter vecka utvecklas, tillsammans med oss. Studion växer fram succesivt och nu har vi både reception och användbar yogastudio. Den mindre yogastudion är snart klar att använda och där kommer vi också förvara bolster, block och filtar på hyllor. Utomhus lyser nu lyktorna så fint och det ska finnas ljus så vi slipper leta oss fram efter yogaklasserna påväg hem. I våran stora härliga reception finns öppen spis och stora magiska fönster. I skrivande stund saknar vi möbler där vi kan mysa och chilla, men saker och ting sker när det ska ske och rätt möbler dyker upp när det är läge. Fram till dess får vi längta.

En specialklass är inbokad 21/11 och den kan du boka redan nu.
I början av december planeras ytterligare för en special-klass, advenst-mys med oss yogalärare. Den finner du snart på schemat.
Inte nog med nyheter, så kan du på söndagar from nu njuta av yinyoga & gong med Maria. Otroligt härligt, så missa inte detta!
Resten av året kommer engångspriset för yoga vara 125kr och månadskort endast 399kr. Ni får halva priset på våra klippkort året ut (under vår uppbyggnad). Ni får också halva priset på vägledande/coachande samtal. Kanske behöver du en liten uppmuntran och ett bollplank för att skapa din bästa väg för en god hälsa. På onsdagar finns chansen till dessa samtal, nu för endast 550kr.
Jag, Nettan och Maria ser fram emot alla stunder i nya yogastudion och för varje vecka som passerar så skapar vi ytterligare härliga minnen att spara på.
För er som behöver eller vill ha böcker, ligger det ett gäng begagnade böcker i receptionen -bara att ta!
Ord priser på yoga:
1-gång 250kr
5-kort 1100kr
10-kort 1900kr
20-kort 3300kr
Så får du halva priset vid köp fram till årsskiftet. Beställ via info@yogaheart.nu eller köp i studion.
Kram på er!
/Ulrika på Yogaheart