Nyhetsbrev Uddevalla

Medlemsbrev 21-03-30

Hej på er kära,

Här kommer ett medlemsbrev till dig som är intresserad av vad som händer i studion i Uddevalla.

Vi startade verksamheten i Uddevalla förra sommaren. Jag sparar minnet av helt ljuvliga stunder, med utomhusyoga i ljumna vindar, fågelkvitter, ljudet av fladdrande löv och naturliga utomhusljud. Goa mänskliga möten som efter yogan förlängdes över en go´fika på Cafe Blomsterkroken. När vi skulle avsluta utomhusyogan, för ny årstid, chansade vi och öppnade upp för inomhusyoga i gamla lokaler som successivt anpassats och rustats upp av vänliga människor. En sak i taget och nu har vi precis öppnat upp den sista delen som gör lokalen än mer luftig. Efter sommaren sker inköp av nya bolster, filtar, block och allt som krävs för att kunna utöva den mest vilsamma och återhämtande yogan vi kallar restorative-yoga. Men en sak i taget.

Jag backar lite och välkomnar nu våren och start av utomhus-yogan på våra härliga yoga-däck. Tältdukarna är nytvättade och uppsatta inför premiär den 10 april. Från det datumet, kan du räkna med utomhusyoga lördagar kl 10-11. Kläder efter väder. Tillåter inte vädret kan vi alltid välja att vara inomhus, eftersom vår yogashala ligger ihop med yoga-däcken utomhus.

Den 10 april är det INVIGNING av nyöppnade Yogafiket som är gamla Blomsterkroken som byter karaktär och interiör. Du kommer kunna välja och vraka bland olika smarriga smoothies, smörgåsar, små godsaker och nyttigheter. Framförallt en skön oas att hänga i. Innergården kommer vara öppen för dig som vill beställa och njuta utomhus och kanske njuter av att se årstidernas förändring i naturen.

Våra ordinarie yoga-klasser på schemat:

Onsdagar kl 18-19.15 Yinyoga med Ulrika Friberg (klassen sänds även online via zoom)

Lördagar kl 10-11 Soft Flow på yogadäcken utomhus) med Ulrika Friberg (from 10/4)

Söndagar kl 18.30-20.00 Yinyoga med Maria Lobrant

Priser:

1 gång 150kr

5-kort 650kr

10-kort 1200kr

20-kort 2000kr

Månadskort (inkl utomhusyogan) 599kr

Korten är personliga, men kan ges vidare om man själv inte kan nyttja det.

Swishnummer 1230155895 dit summan swishas vid beställning. Kort utfärdas och ges vid tillfälle i studion. Kvitto kommer via mejl. Visa gärna upp inbetalning när du kommer till yogan om du betalat för engångs- eller hämtar ut ditt kort.

För gravida erbjuds stöd, förberedelse, profylax-kurs med Ulrika som även arbetar som barnmorska på Östra sjukhuset i Göteborg. Tid bokas antingen i tidboken bland lediga tider för enskild konsultation eller mejla info@ulrikafriberg.se för egen önskad tid under veckans alla dagar.

Vill du längta och se fram emot något fint, ta en kik på det sommar-retreat vi planerar för i juni https://www.yogaheart.nu/yoga-retreat-uddevalla-4-6-6/

Jag, Maria och Yogafiket hälsar dig hjärtligt välkommen till det du önskar hos oss. Bara mejla om funderingar uppstår.

Stor kram och Glad Påsk!