Lärare Uddevalla

Ulrika Friberg

Sedan drygt 15 år tillbaka har jag undervisat yoga och meditation.

Jag utbildade mig till yogalärare och har sedan dess undervisat i mindre och större yogaklasser/evenemang. För mig är kontinuerlig fortbildning en naturlig process och jag har under åren fördjupat mina kunskaper, som sen delas vidare. Jag är utbildad i och undervisar i olika yogastilar såsom yin- hatha- vinyasa- restorative- nidra- och gravidyoga. Jag håller även klasser i meditation och guidad avslappning och utbildningar för yogalärare, som vill fördjupa sig till gravidyogalärare. Ägare och driver Yogaheart & Care, med studios i Uddevalla och Göteborg.

Nettan Larsson

Yinyogalärare med inriktning ayurveda.
Många års vana som gruppträningsinstruktör. Började min bana med bland annat mer högintensiv träning och styrka. Någonstans på vägen kände jag att något saknades och livet förde mig till yoga & meditation. Ett komplement, en motpol, en möjlighet till ökad balans.Älskade det från första stund! En möjlighet att stärka mig mentalt, öka stillheten i sinnet och få en djupare kontakt med mig själv och bli mera rörlig på köpet! På yogamattan ger jag mig en stund där jag helt kan släppa taget om vardagen och allt brus som pockar på uppmärksamhet och tar energi. Jag släpper prestation & strävan, jag släpper då & sedan och landar i stunden precis här och nu. På yogamattan utmanas jag både fysiskt & känslomässigt och ges en möjlighet att lösgöra det jag inte längre vill bära, för att möta och släppa taget om.Yogan utmanar & får mig att växa.
Yogafilosofin, den åttafaldiga vägen, är en fin del av min vardag, en vän för livet!
Jag älskar att få dela med mig av allt som yogan står för.
Jag & yogan finns här för dig

Namaste & Välkommen! 

Maria Lobrant 

Jag mötte yogan 2013 och då Ashtanga vilket jag utövat sedan dess. När jag råkade på Yinyoga hände något annat inom mig. Jag älskar dess lugn och meditativa flöde. Att tillåtas stanna länge i en position och möta det jobbiga, men även det sköna. Jag bestämde mig rätt omgående att jag ville ha djupare kunskap och utbildade mig till yinyogalärare. Yogan är en naturlig del av mitt liv, både asanas och dess filosofi. För mig är yogan en fristad från krav och prestation. En plats där kropp, själ och ande samverkar och du arbetar enbart utifrån dig själv och för dig själv.

Jag har utbildning i Ayurveda- läran om livet. En flertusenårig kunskap som ser helheten i att varje människa är unik utifrån sin egen konstitution och ska få vara det. Ayurveda handlar mycket om kost och livsstil efter person.

Till det har jag utbildat mig till Reiki master. Reiki är en japansk metod för avslappning som främjar den egna läkningen genom Ki -livsenergi.

I grunden är jag specialistsjuksköterska med inriktning mot geriatrik, äldrevård.