Kurs i Meditation & Pranayama

Kurs i Meditation & Pranayama, lördagar kl 15-16.30 i oktober

Det här är kursen för dig som vill utforska vad meditation och andningsteknik kan göra för dig och din hälsa.Här ges utrymme till att få lyssna på och få beskrivet, att praktisera, utforska och testa meditation & andningsteknik helt prestationsfritt. 

Tid och utrymme för reflektion och frågor.I huvudsak fokus på de mentala aspekterna av att meditera, men de mentala vinsterna ger sig ofta tillkänna även rent fysiskt. För den som vill, kommer det även ges guidning till enklare rörelser, ex katt/ko. Vissa tillfällen kommer du sitta på stol.

Allt finns att låna i studion, men vill du ha egen yogamatta går det givetvis bra.

Helt enkelt en superbra start på höstterminen med meditation & andning som stärker både kropp, sinne och själ. Perfekt start, att komma igång och passar utmärkt att kombinera med olika yogaklasser på schemat.

Nivå:
Passar dig som är helt ny, men också dig som tidigare praktiserat meditation & pranayama och är nyfiken att lära dig mer.Pris: 1195 / 4 tillfällen,
2/10, 9/10, 16/10, 23/10 kl 15-16.30
Har du månadskort PREMIUM i oktober får du 20% rabatt på den här kursen.

Yogalärare: Elina Amby

Bindande men ej personlig bokning. Får du förhinder vid något tillfälle får du ett yoga-kort till annan yoga att nyttja i oktober. Swisha vid bokning på 1230155895, eller be om faktura.