Hatha yoga Utbildningsklass

8 måndagar kl 17.00-18.15. Uppehåll 18/4.

I den här hatha yogan blir du guidad av Cattis Dellborg, som nu går sluttampen på sin yoga teacher training RYT 200hr.

En perfekt chans för dig som vill utöva hatha yoga, kanske få in en ny rutin i ditt liv som ökar ditt välmående och hälsa, kroppsligt och mentalt.

Från Cattis: Jag träffade yogan när jag levt ganska länge. Det blev ett fantastiskt möte, kärlek vid första ögonkastet. Yogan blev snabbt en stor del av mitt liv och det kändes som att jag kommit hem.

Jag älskar den fysiska praktiken och är fascinerad av Yogans filosofi där den åttafaldiga vägen, sutror, chakran och energier ligger som en glittrande skattkista fylld med visdom.

Efter att ha praktiserat i några år tog jag språnget hösten 2021 och påbörjade en 200 timmar Hatayogautbildning via Art of Life. Jag har nu också påbörjat en utbildning i Yin-yoga via Yogaheart. Jag befinner mig nu i slutfasen av mina utbildningar och har fått förtroendet att få undervisa på Yogaheart.

Utanför mattan arbetar jag som lungläkare och av naturliga skäl har andningen alltid intresserat mig. Med yogans Pranyama har mitt intresse blivit ännu större och tillfört mig en ny dimension av andningen.

Jag är ett exempel på att en kan möta yogan i vilken fas av livet en än befinner sig. Den är välkomnande, varm och inkluderande. Yogan har så mycket att tillföra kropp, själ och sinne och är också lättillgänglig. Om du har en intention och en matta så finns ständigt möjligheten att yoga; hemma, i naturen eller i en studio.

För mig är yoga ren glädje. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla och dela denna glädje med er /Cattis

Klassen är bokningsbar för alla och har ett reducerat pris, pga utbildningsklass.

Så du får yoga för ett reducerat väldigt bra pris och investerar även med tålamod och en förståelse för att Cattis tränar på sin nya roll som yogalärare. Det betyder mycket för henne att du kommer och yogar och hon kommer göra sitt allra bästa, att förmedla hatha yoga inkl andningsteknik, pranayama och avslappning, savasana.

Allt du behöver finns i studion att låna.

Vill du vara med enstaka klass, kan du antingen betala per gång (halva ord pris, nu 130kr), klippkort eller månadskort (med ord bokningsregler). Swish vid bokning på 1230155895. Visa upp din swish i studion när du kommer på din klass. Inbetald summa återbetalas ej vid ev avbokning, men platsen kan ges bort till valfri person (som då ska ha egen personlig bokning).

Nivå: Grundnivå

När: Måndagar 8 tillfällen kl 17-18.15 (uppehåll 18/4). Första tillfället 4/4, men du kan delta enstaka klasser också.

Lärare: Cattis Dellborg