Gravid på Yogaheart

Yogaheart erbjuder verksamhet för bla gravida & nyblivna föräldrar. Studion ligger på Richertsgatan 8 i Göteborg. Drivs av Ulrika Friberg som är leg. barnmorska och certifierad yogalärare. Ulrika utbildar också yogalärare som önskar undervisa gravidyoga. Vid ev frågor mejla info@yogaheart.nu

  Profylax i liten grupp, online & på plats, 

Föda i Trygghet med Ulrika Leg Barnmorska, 

27/8 kl 14.30-17.00

24/9 kl 13.00-15.30

5/11 kl 13-15.30

10/12 kl 13-15.30


 Enskild profylax bokas som enskild konsultation och anpassas till parets behov (ett par i taget).

Jag hjälper dig/er med förberedelse inför förlossning. Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och enregibank. I profylax grupp, lyssnar paren på genomgång av Ulrika som är barnmorska på förlossningen på Östra, med mångårig erfarenhet.

Vi varvar teori med praktik och avslutar med genomgång av avslappningsteknik.

Ni som går kursen får ett kompendium med sammanfattning av kursen och tips på andnings- och massage-teknik. Ni blir visade akupressurpunkter, som kan användas i smärtlindrande och avslappnande syfte. Ni uppdateras också gällande aktuellt läge i förlossningsvården och har möjlighet att ställa frågor.

För dig som önskar delta online sänds kursen via zoom. Skriv i bokning om den önskas online, för då kommer kompendiet via mejl så den kan användas hemifrån som stöd under föreläsningsdelen.

Pris 1495kr/par. Betalas via swish nr 1230155895 vid bokning, kort eller faktura.

En bokning gäller för gravid med valfritt sällskap.

Välkommen! /Ulrika Friberg Barnmorska

Enskild förlossningsförberedelse, förlossningssamtal, andningsteknik, coachning

Massa tider bokningsbara i timecenter.

Jag hjälper dig/er med förberedelse inför förlossning. Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och enregibank. I profylax grupp, lyssnar paren på genomgång, har möjlighet att ställa frågor och gruppdialog. I enskild profylax anpassas förberedelsen till det enskilda paret, där vi gör en inventering till de frågor och önskemål som paret har och utifrån det skapas en anpassad profylax. Enskild profylax erbjuds antingen i studion eller i parets hem eller på önskad plats.

Boka www.timecenter.com/yogaheart

90 min 1400kr, 75 min 1300kr, 50 min 1100kr.

Stöd för ökad trygghet under graviditet och som nyförlöst.

https://www.ulrikafriberg.se/psykologiskt-bas-program/

Hos oss erbjuder vi stöd, support och trygghet för dig som väntar barn. Ulrika som driver Yogaheart är förutom yogalärare och KBT-terapeut också barnmorska med vidareutbildning inom psykologi/sexologi, har en lång erfarenhet av förlossningsvård och mödravård vilket innebär en unik bredd och kompetens.

Du/Ni som väntar barn kan välja ett psykologiskt bas-program framtaget specifikt för ökad trygghet under en av de viktigaste perioden i livet. Ni kan välja olika block, eller hela programmet.  Vi erbjuder en hög tillgänglighet för gravida som valt psykologiskt bas-program även utanför kontorstider och helger. Ni når oss lätt via mail, telefon eller sms.

För medicinska frågor, bedömningar och kontroller hänvisas till MVC som har uppdrag och följer medicinska styrdokument.


Privatlektion

Anpassad träning/yoga/andning/avslappning utifrån önskemål. Kanske önskar du ett eget program att göra hemma? Andning/Avslappningsteknik inför förlossning? Eller bara få en egen praktik helt anpassad utifrån dig själv och ditt mående. Enskilt eller par.

Förlossningssamtal

Här ges möjlighet att ägna uppmärksamhet inför förlossningen. Ett samtal helt utifrån dina/era önskemål, tankar och funderingar. Kanske vill du/ni ha hjälp att formulera ett förlossningsbrev, få mer information, svar på frågor som rör förlossning/kejsarsnitt. På det här samtalet kan du komma ensam, eller ihop med någon, kanske partner, väninna, mamma -du väljer. Hit kan också partner komma för samtal, med sina frågor och funderingar. Vi vet att en bra förberedelse banar väg för en finare upplevelse.


Här kan du kombinera samtal med ex avslutande hjälp med andningsteknik och en skön guidad avslappning.

Yoga, öppna klasser

Många klasser på schemat är lugn yoga, med fokus på avslappning och andningsteknik. Perfekta klasser att gå på även som gravid. Kanske vill du yoga med din partner, väninna, syskon, någon kär. Välkommen.

Lärare

Ulrika Friberg är leg.barnmorska och certifierad yogalärare. Ulrika utbildar även yogalärare för att dom ska bli behöriga att undervisa gravida. 

Boka din gravidyoga genom att klicka på knappen nedan.

Gravid på Yogaheart

Gravidyoga, öppen klass. 

Gravidkort 10 ggr 2550kr, fri bokning efter köp.

Gravidkort 5 ggr 1350kr, fri bokning efter köp.

Efter swish på 1230155895 kan du börja boka gravidyoga där det passar dig.

En gång 280 kr

Online 200kr

Profylax 2,5 tim i grupp, minst 3 par, max 5 par

+100 kr helgdag och efter kl 17.00

1495 kr/par

Profylax enskild 90 min

+100kr helgdag och efter kl 17.00

1400 kr

Profylax enskild 50 min 

+100 kr helgdag och efter kl 17.00

1100 kr

Profylax i hemmet 90 min

+100kr helgdag och efter kl 17.00

2500 kr

Förlossningssamtal 50 min

Ex hjälp att formulera ett förlossningsbrev, samtal om olika frågor som rör förlossning/kejsarsnitt. 

1100 kr

Psykologiskt bas-program Block 1

Gravidvecka 4-16. Ingår ett samtal 90 min, samt ett 50 min, 2 fria yoga-meditations-klasser/vecka. 

2900 kr

Psykologiskt bas-program Block 2

Gravidvecka 16-28. Ingår ett samtal 90 min (50 min om påbörjat block i trimesterr 1), samt ytterligare två samtal a 50 min, samt 2 fria yoga-meditationsklasser/vecka. Påbörjar förlossnings-samtal. 

55000 kr

Psykologiskt bas-program Block 3

Gravidvecka 28-40, samt nyförlöst 8 veckor efter förlossning. Ingår ett samtal 90 min (50 min om påbörjat block tidigare), samt ytterligare två samtal a 50 min, samt 2 fria yoga-/meditationsklasser/vecka. Förlossningsförberedelse. Samt ytterligare ett uppföljande samtal (50 min) efter förlossningen, antingen per telefon eller i studion. 

6500 kr

Psykologiskt bas-program Block 1, 2 och 3

Kan delbetalas enl ök.

13000 kr

Gravid-kort

Förboka och kombinera de ggr du köpt som du önskar. Efter swish på 1230155895 kan du börja boka dina yogaklasser.

1350 kr/5-kort

2550 kr/10-kort

Avbokningsregler

Vänligen se avbokningsregler under fliken prislista i översta listen.