Gravid yoga & Gua Sha Tool med Ulrika

Tisdag kl 17.30-18.30, den 14/6 & 21/6
Gravid yoga & Gua Sha Tool med Ulrika

Med sköna mjuka inledande andningsövningar välkomnar vi mjuka stärkande flöden som sedan tar dig till positioner som skonsamt stretchar bindväven kroppen. Andetaget är centralt och kommer följa som en röd tråd genom yogan. Avslutas med guidad skön avslappning.Yoga kan hjälpa dig både fysiskt och mentalt under graviditet, till förlossningen men även tiden efteråt.
Yoga kan också bidra med ökad blodcirkulation och frisätter 'måbrahormoner'.

Vi kommer fokusera på andetag som är hjälpsamma vid stress, smärta och oro. Vi kommer även använda Gua Sha Tool som finns att låna i studion. Har du egen kan du ta med om du vill.

Med gravid-yoga-kort kan du kan redan nu boka de gånger du önskar delta: www.timecenter.com/yogaheart

Yogalärare: Ulrika Friberg

Kostnad: 290kr/tillfälle
Alternativt:
10-kort PREMIUM GRAVID 2550kr
5-kort PREMIUM GRAVID 1350kr
(premium=boka fritt de ggr du önskar delta, de ggr du köpt)Du kan boka ditt kort via att swisha vald summa till nummer 1230155895 så får du ditt kort vid din första yoga-klass. Kvitto kommer via mejl.

Rekommenderad tid att delta -du är välkommen när du vill under graviditeten, men efter rutinultraljud kan det vara lämpligt att starta och kan sedan delta till det är dags att föda.

Yogaheart erbjuder även profylaxkurser, stödsamtal, förlossningssamtal, enskilt och i grupp.

För er som önskar delta på profylax-kurs finns nu flera kurser bokningsbara, både i grupp och enskilda tider hos barnmorska Ulrika Friberg.