APOLLO SPORTS

Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Välkommen till en vecka med extra mycket yoga på programmet. All träning är kostnadsfri och ingår i resans pris. Vi tränar mjuk Hathaflow på morgonen, och yinyoga på eftermiddagen. Vår gästinstruktör Ulrika Friberg från Studio Yogaheart i Göteborg har mer än 15 års erfarenhet och en vecka med yoga kommer öka ditt välbefinnande, ge dig ny styrka och energi. Häng med!

Vi erbjuder två yogapass per dag. Morgonyogan är en Mjuk hathaflow -vilket innebär att nivån anpassas till att alla ska kunna delta. Kvällsklass är yinyoga som också är anpassat så alla ska kunna vara med.

Om träningen/yogan

Mjuk hathaflow - Här får du praktisera mjuka, fysiska positioner i kombination med klassisk yoga-andning. En underbart start på dagen. Skapar nya flöden, glad energi, styrka och flexibilitet.

Yinyoga - Lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven kan tränas och stretchas på ett skonsamt vis. Alla delta, både du som är nybörjare, men också den mest erfarne.

Vem kan delta/nivå

Alla kan delta! Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Program

Varje pass är ca 55 minuter. Alla yogapass erbjuds utöver ordianarie sport & aktivitetsprogram på hotellet.

Morgonpassen arrangeras kl 08:00
Eftermiddagspassen kl 17:00
Ulrika Friberg erbjuder också privatlektioner under veckan (bokas på plats).

Pris: All yoga ingår. Boka bara resa med Apollo till hotellet respektive vecka.

Datum:  

12-19/11-21 La Pared Fuerteventura, 

15-22/2-22 Aqua Vista Egypten

Det här ingår: