Missa inte!

Restorative-yoga 2 timmar 

7/11 kl 16-18.30

erbjuder en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ.Fira Allhelgona med en rejäl återhämtning & tanka ny energi. Yoga & Smoothie.Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa en djup skön och återhämtande avslappning. I den här yogan använs hjälpmedel, kuddar, filtar och block för att få muskler och nervsystem att slappna av. Allt ingår och finns att låna i studion.Yogan är 2 tim & för dig som vill avrunda lugnt & stilla finns utrymmet & efter yogan serveras en smarrig smoothie, så. Ange ev allergi vid bokning.

Nivå: Alla kan vara med.Lärare: Ulrika Friberg

Investering: 450kr. 20% rabatt för dig som har månadskort premium i november eller student. Ej klippkort. Klassen kan bokas direkt. Vid bokning swisha på nummer 1230155895
Bindande, men ej personlig bokning.

Gravidyoga-lärarutbildning hatha, yin, restorative och pranayama 

26, 27, 28/11 -2021

https://www.ulrikafriberg.se/teacher-trainings/


På certifikat efter avslutad och godkänd utbildning framgår tydligt innehåll i din utbildning.

Mentorskap

Önskar du egen utveckling? Få ett eget anpassat mentorskap? Hathayoga, yinyoga, restorative, gravidyoga, postnatalyoga. Kanske är du ny yogalärare och skulle må bra av mentorskap, kunna ställa frågor kring ex sekvensering, klassupplägg eller bara känner en önskan om stöd och support. Eller så har du undervisat ett tag och önskar ta nästa steg. Ulrika är yogalärare med mångårig erfarenhet, samt KBT-/samtalsterapeut och erbjuder tid för samtal/ personlig utveckling.. Kanske räcker det med ett tillfälle, eller så skräddarsyr vi anpassat mentorskap för dig.

1 gång: 1100kr (50 min)

5 gånger: 5000kr

10 gånger: 9500kr

1 gång 1400kr (90min)

5 gånger: 6500kr

10 gånger: 12000kr

Boka antingen via bokningssidan eller mejla för önskad tid

info@studioyogaheart.se


Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akepressurpunkter och målbild/energibank. 

Pris 1100kr/50 min. 1400kr/90 min