Missa inte!

Gamla klippkort

Jag ber dig notera att klippkort köpta innan vi startade med giltighetstid, behöver förbrukas senast 31/4. Klippkorten är personliga och har giltighet enl prislistan. Har du klippkort som saknar datum, måste dessa alltså användas före 1/5. Har du kort du inte kommer nyttja, kan dessa lämnas in till studion som kommer ges vidare som gåvo-yoga till den som själv saknar ekonomisk möjlighet att betala för önskad yoga. Gåvo-yoga lämnas vidare av yoga-lärare i studion och de som får gåvo-yoga kommer få tillgång till yoga på drop-in i mån av plats i samråd med yoga-lärare. Önskar du gåvo-yoga kan du mejla info@yogaheart.nu

Gravidyoga-lärarutbildning hatha, yin, restorative och pranayama 

27, 28, 29/8 -2021

Välj 10 tim, 20 tim eller 30 timmars utbildning. Rabatt vid kombination.

https://www.ulrikafriberg.se/gravid-yogalararutbildning-hathayoga/


https://www.ulrikafriberg.se/gravid-yogalararutbildning-yinyoga/


https://www.ulrikafriberg.se/gravid-yogalararutbildning-restorative-pranayama/


På certifikat efter avslutad och godkänd utbildning framgår tydligt innehåll i din utbildning.

Mentorskap

Önskar du egen utveckling? Få ett eget anpassat mentorskap? Hathayoga, yinyoga, restorative, gravidyoga, postnatalyoga. Kanske är du ny yogalärare och skulle må bra av mentorskap, kunna ställa frågor kring ex sekvensering, klassupplägg eller bara känner en önskan om stöd och support. Eller så har du undervisat ett tag och önskar ta nästa steg. Ulrika är yogalärare med mångårig erfarenhet, samt KBT-/samtalsterapeut och erbjuder tid för samtal/ personlig utveckling.. Kanske räcker det med ett tillfälle, eller så skräddarsyr vi anpassat mentorskap för dig.

1 gång: 1100kr (50 min)

5 gånger: 5000kr

10 gånger: 9500kr

1 gång 1400kr (90min)

5 gånger: 6500kr

10 gånger: 12000kr

Boka antingen via bokningssidan eller mejla för önskad tid

info@studioyogaheart.se


Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akepressurpunkter och målbild/energibank. 

Pris 1100kr/50 min. 1400kr/90 min